Om oss

I centrala Västerås ligger Kopparlundens gamla industriområde. I det väldiga fabriksskalet har en ny mötesplats formats. Här möts restaurang och eventgäster från både närområdet och andra delar av regionen runt Västerås tack vare det unika läget och det parkeringsmöjligheterna.

 

Den unika fabriksmiljön är bevarad och skapar en genuin känsla som kombineras med modern design och inredning.

 

Vår restaurang har öppet varje vardag från tidig morgon, där du kan slinka in för en kaffe, ha ett affärsmöte eller boka den vackra restaurangmiljön för en fest eller ett företagsarrangemang på kvällen.

 

Serviceutbudet är brett vilket gör vistelsen behaglig, njutningsfull och inspirerande oavsett om du besöker oss en gång eller om vi blir en del av din arbetsdag flera gånger i veckan. Nu även med en ny del med café och salladsbar.

 

Vi serverar hemlagad husman: fisk, kött samt vegetariska och pastarätter i bufféform, till det en riklig salladsbar och olika hemlagade bröd. (Även för avhämtning)

 

Koppar Restaurang & Festvåning ligger centralt i Västerås, bara 10 minuters promenad från Centralstationen och Västerås centrum. Västerås Flygplats tar 10 minuter med bil, Arlanda Flygplats 75 minuter och tåg tar det endast 55 minuter från T-centralen i Stockholm.

 

För information & bokningar 021-475 50 80 eller skicka en förfrågan under "Kontakta/Boka".